Tulli Business Park

Åkerlundinkatu 11 A-D

Tampere, Åkerlundinkatu 11 A-D, 33100 Tampere
Tulli Business Parkissa on muuntojoustavat puitteet, joissa liiketoiminta voi kasvaa ja kehittyä. Hyvä työpäivä alkaa täällä.  

Tulli Business Parkissa on kaikki mitä tarvitset hyvään työpäivään. Huolehdimme, että mieluisan tilaratkaisun osaset naksahtavat kohdilleen.

Tulli Business Parkissa on ideaalit työtilat monen kokoisille organisaatioille. Tilaratkaisut tukevat tehokasta työskentelyä jättäen tilaa luovuudelle. Aulapalvelu sijaitsee Tullin A-talon aulassa ja toimii kaikkien Tulli Business Parkissa asioivien vastaanotto-, ohjaus- ja neuvontapisteenä.

Kiinteistön tiedot

Saavutettavuus

Arki helpottuu kummasti, kun työpaikka on hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tulli Business Park on edustuspaikalla Kansiareenan vieressä, lähellä niin ratikkareittiä kuin rautatieasemaa. Myös linja-autoasema on aivan nurkan takana ja pyörän tai auton saat talteen työpaikalle.

Palvelut

Tulli Business Parkissa on kuusi tasokasta neuvottelutilaa, jotka ovat sisustettuja Stress Free Area® -ajattelun mukaan. Kokoustiloissamme onnistuu mainiosti niin parin henkilön palaverit kuin edustavat iltatilaisuudet isommillekin ryhmille. Valittavina ovat monipuoliset ja korkeatasoiset tila- ja käyttäjäpalvelut kunkin yrityksen tarpeisiin. Lisäksi 1. kerroksen liiketilat palvelevat kaikkia kiinteistössä työskenteleviä. Palveluihimme kuuluu mm. aula-, toimisto-, tietoliikenne-, turvallisuus-, toimitilojen ylläpito- ja ravintolapalvelut. Kiinteistössä toimii myös parturi, autonpesupalvelu sekä kuntosali. Tulli Business Parkissa on helppo viihtyä!

Pysäköinti

Liikkumisen mukavuutta lisäävät kellarikerrosten lämpimät ja kulunvalvonnan turvaamat autopaikat. Kiinteistöstä löytyy myös paikat pyörien säilytykseen.

Vapaat tilat

 • Toimistotila – 1. kerros

  Moderni, katutason toimistotila, joka tarjoaa myös hyvää näkyvyyttä Ratapihankadulle.
  • Pinta-ala

   205 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 6. kerros

  Viihtyisä ja moderni toimistotila, joka on muunneltavissa yrityksen muuttuviin tarpeisiin.
  • Pinta-ala

   159.5 m2

  Ota yhteyttä

 • Liiketila – 1. kerros

  Toimistokäyttöön soveltuva liiketila modernissa ympäristössä. Mahdollisuus vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Huonekorkeus n. 4 m. Hyvä näkyvyys myös Ratapihankadulle.
  • Pinta-ala

   98.7 m2

  Ota yhteyttä

 • Toimistotila – 1. kerros

  Katutason monien mahdollisuuksien toimistotila. Huonekorkeus n. 4 m.
  • Pinta-ala

   99.4 m2

  Ota yhteyttä

Nimi Kerros Pinta-ala Saatavuus Kuvaus
Toimistotila 1 205 m2 Vapaa Moderni, katutason toimistotila, joka tarjoaa myös hyvää näkyvyyttä Ratapihankadulle.
Toimistotila 6 159.5 m2 Vapaa Viihtyisä ja moderni toimistotila, joka on muunneltavissa yrityksen muuttuviin tarpeisiin.
Liiketila 1 98.7 m2 Vapaa Toimistokäyttöön soveltuva liiketila modernissa ympäristössä. Mahdollisuus vaikuttaa sisustusratkaisuihin. Huonekorkeus n. 4 m. Hyvä näkyvyys myös Ratapihankadulle.
Toimistotila 1 99.4 m2 Vapaa Katutason monien mahdollisuuksien toimistotila. Huonekorkeus n. 4 m.

Yhteystiedot

Haluatko lisätietoa kohteesta?

Tampere, Åkerlundinkatu 11 A-D, 33100 Tampere