Toimitilat

Tulli Business Parkissa yrityksesi toimitilan neliöt ovat mahdollisimman tehokkaassa käytössä. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa liiketoiminnan muutosten ja kehityksen rytmissä. Tarjoamme erilaisia toimitilavaihtoehtoja. Toimitila voidaan esimerkiksi jakaa huoneisiin tai jättää kokonaan tai osittain avoimeksi tilaksi. Tulli Business Parkin tilat ovat valmistuneet vuosina 2008 ja 2009.

Tarjolla on erilaisia tiloja väliltä 200 m² – 5000 m². Tutustu kohteisiin täältä.

Sponda Oyj

Ari-Pekka Lehtonen
Aluepäällikkö
Aleksanterinkatu 32 B
p. 0400 517 587

Ota yhteyttä

360° Tutustumiskäynti

Tulli Business Park tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille muuntojoustavat toimitilat, jossa liiketoiminta voi kasvaa ja kehittyä.

Tutustu Tulli Business Parkiin virtuaalisella 360°-tutustumiskäynnillä.

Tutustu


palvelut

Palvelut

Toimistopalveluiden sekä muiden kiinteistönhuoltopalveluiden lisäksi löydät samasta rakennuksesta monia työpäivääsi helpottavia palveluita, kuten kuntosali ja autopesula. Tutustu lisää täältä.

energiatehokkuus

Energiatehokkuus

Tulli Business Park on LEED Gold-sertifioitu. LEED-ympäristöluokituksen rakennukset ovat rakennettu tavoitteena edistää käyttäjien ja ympäristön hyvinvointia. Edellytyksenä sertifiointiin on rakennuksen energiatehokuus sekä toiminta, joka pyrkii vähentämään kasvihuonekaasujen syntymistä.

tilajakustannustehokkuus

Tila- ja kustannustehokkuus

Meillä tilakustannukset perustuvat tehokkaisiin neliöihin sekä palveluihin, jotka sinun mielestäsi auttavat parhaiten yritystäsi menestymään liiketoiminnassasi. LEED-sertifoitu energiatehokkuus tarkoittaa myös kustannussäästöjä rahallisesti!

muunneltavuus

Muunneltavuus

Tilamme on helposti muunneltavia yrityksesi kasvun mukana. Jokaiseen tilaan on mahdollista rakentaa erilaisia huone- ja tilaratkaisuja. Tiloja Tulli Business Parkista löytyy niin isoille kuin pienille yrityksille.

ymparistoystavallisyys

Ympäristöystävällisyys

Hyödynämme rakennuksessa vihrerää sähköä. Rakennuksessa käytettävä tekniikka on suunniteltu säästämään sekä energian että veden kulutusta. Ohjeistamme myös yrityksiämme oikeanlaiseen jätteiden lajitteluun.