Toimitilat
Tampereen ytimessä

Tulli Business Park tarjoaa toimi- ja kokoustilat keskeltä Tamperetta. Tilojen tasokkuus ja muunneltavuus, monipuoliset palvelut sekä hyvät kulkuyhteydet ovat asioita, jotka tekevät Tullista erinomaisen ympäristön sinulle ja yrityksellesi.

 

Vapaana olevat tilat

Voit tiedustella vapaana olevia tilojamme yhteydenottopyyntö-lomakkeen avulla tai ottamalla suoraan yhteyden Ari-Pekka Lehtoseen. Voit myös tarkastella uusimpia vapaana olevia tilojamme täältä.

Tiedustelut Ari-Pekka Lehtonen, puh. 0400 517 587, email: ari-pekka.lehtonen@sponda.fi.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

 

Toimitilat

Tulli Business Park sisältää modernit ja tasokkaat toimitilat aivan Tampereen ytimessä. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa yrityksen kasvun ja muutosten myötä. Juuri sopiva määrä tärkeimpiä palveluita takaa, että hintamme ovat kilpailukykyiset.

Toimitilamme ovat kooltaan 200–5000 m²

Tutustu

 

Kokous- ja saunatilat

Tulli Business Parkin kokous- ja neuvottelutilat tarjoavat erilaisia vaihtoehtoja noin  6–26 henkilön ryhmille. Ainutlaatuiset puitteet kokoukselle tai tapahtumalle saat ylimmän kerroksen saunatilassa, josta aukeaa näkymä Tampereen ylle.

Varaa tila helposti varauskalenteristamme!

Tutustu

 

Palvelut

Tulli Business Parkin palveluiden ansioista työympäristösi on sekä toimiva että viihtyisä. Tarjoamiimme palveluihin kuuluu mm. aula-, toimisto-, tietoliikenne- ja ravintolapalveluiden lisäksi myös ja kuntosali sekä autoilijoiden iloksi autonpesupalvelu samassa kiinteistössä.

Tullin palveluiden ansiosta on monta huolta vähemmän!

Tutustu

Sijainti

 Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Tulli Business Park on loistavien auto- ja pyörätieyhteyksien varrella, rautatie- ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Kun sijaitset aivan ytimessä, myös kaikki keskustan palvelut ovat lähelläsi.

Tulliin on vaivatonta tulla niin läheltä kuin kaukaa!

Lue lisää